Pages

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης Αξιωματικών Αθηνών



Με 8 αντιπροσώπους στην ομοσπονδία και 2 στο διοικητικό συμβούλιο, θα συμμετέχει η Ανοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών(Α.ΚΙ.Δ.Α.), για να συνεχίσει να διεκδικεί όσα υποσχέθηκε και να προσφέρει τα μέγιστα τόσο στο σωματείο όσο και στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. 

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Έξοδο με πολιτική περιβολή θα πραγματοποιούν οι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι


Ένα καίριο αίτημα της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.) και της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών Αθήνας (Α.Π.ΑΣ.Α.) ικανοποιήθηκε μετά απο πιέσεις των προς τα ηγετικά στελέχη της ΕΛΑΣ, στα πλαίσια του προγράμματος μας για ακαδημαϊκή φοίτηση της Σχολής Αξιωματικών της Αστυνομίας και της κατάργησης του στρατωνισμού.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Επισκέψεις ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ (Α.ΚΙ.Δ.Α.) σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζονται οι επισκέψεις αντιπροσωπείας της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.) στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής, για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων αλλα και για να συζητήσουν Υπηρεσιακά θέματα που απασχολούν το προσωπικό.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Οι Αστυνομικοί στην Εθνική Αντίσταση




Η Εθνική Αντίσταση σην Ελλάδα, χαρακτηρίζεται και διακρίνεται για την καθολικότητα της.

Tο σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. στην Αττική, Ποιά τμήματα συγχωνεύονται




Ακόμα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ν' ανακοινώσει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών ανά γενική αστυνομική διεύθυνση σε ολόκληρη την χώρα. 

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015