Pages

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.)





Στα πλαίσια των αγώνων μας και της διεκδίκησης
-για ένα καλύτερο μέλλον, με νέες εργασιακές δομές, με βάση την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Αστυνομικών και των πολιτών
- για ένα πολιτικό σύστημα που θα μιλάει και θα αγωνίζεται με βάση τις ανάγκες και το δίκιο μας και
-για να σταματήσουμε την περαιτέρω οικονομική και κοινωνική μας εξαθλίωση δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι ''προαπαιτούμενο'' αποτελεί η ζωή μας

Ώς Ανοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών καλούμε τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας, κάθε εργαζόμενο και άνεργο, κάθε αγωνιστή και ευαισθητοποιημένο πολίτη να συμμετέχουν στο μαζικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 11/12 και ώρα 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ


Η Γραμματεία της Α.ΚΙ.Δ.Α.



Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ένωση Αξιωματικών Αθηνών: Όλοι μαζί μπορούμε πολλά - Ο καθένας μόνος του τίποτα



Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης μας, συνεδρίασε για πρώτη φορά την 09-11-2015 και πέραν των τρεχόντων θεμάτων που απασχόλησαν το συμβούλιο, έθεσε τους στόχους και τους τρόπους δράσης για την επίτευξη αυτών.

ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ



Η Ανοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.), εκ του θεσμικού της πλέον ρόλου καθώς μετέχει δυναμικά στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, συνεπής στη βασική της δέσμευση να υποστηρίξει με σθένος τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας για αποτελεσματική αστυνόμευση και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αιτείται από την ηγεσία του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. την άμεση και γενναία ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό Υπηρεσιών επιφορτισμένων με την τοπική αστυνόμευση, σε πολλές εκ των οποίων συστηματικά καταστρατηγούνται τα εργασιακά δικαιώματα του προσωπικού, λόγω της σοβαρότατης αριθμητικής ανεπάρκειας του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσκεψη Α.ΚΙ.Δ.Α. στο ΤΕΑΠΑΣΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σήμερα, 09-11-2015, αντιπροσωπεία της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών (Α.ΚΙ.Δ.Α.) επισκέφθηκε το ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας των Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ) και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, Ταξίαρχο κ.ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ Αναστάσιος και μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να ενημερωθεί που αφορούν στο μέλλον του Ταμείου.