Pages

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Παιχνίδια και τρόφιμα για παιδιά μεταναστών από τους Αξιωματικούς της Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε μία εκ των προτάσεων της Α.ΚΙ.Δ.Α. στο Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, για συνεισφορά της Ένωσης στους συνανθρώπους μας που εισέρχονται στη χώρα και χρειάζονται στήριξη.

Ανακοίνωση Δ.Ε.Κ.Α. για την Φύλαξη Στόχων απο Αστυνομικούς





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΚΑ
Η Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση Αστυνομικών από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της έχει διακηρύξει την πρόθεσή της, στην οποία παραμένει πιστή, να απέχει από ανακοινώσεις-πυροτεχνήματα που χαϊδεύουν τα αυτιά των συναδέλφων, χωρίς όμως να δίνουν λύση στα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !



Συνάδελφοι, συναδέλφισες, 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους για δύο θέματα: 

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ... ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ





Αθήνα, 21 Μαρτίου 2016*


Η 17η Μαρτίου 2016 αποτελεί πλέον μαύρη μέρα για το συνδικαλιστικό μας κίνημα.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

«ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ» ΤΟΥ 26ου ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Π.Ο.ΑΞΙ.Α.




   Σε κλίμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, χωρίς ωστόσο να εκλείψουν και ορισμένες ακραίες φωνές που επιχείρησαν να διαταράξουν την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, έλαβε χώρα το Σάββατο, 27-02-2016, σε ξενοδοχείο των Αθηνών, το 26ο Έκτακτο Καταστατικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για την πραγματοποίηση του εν λόγω συνεδρίου, που αντικείμενο του είχε την τροποποίηση μέρους των καταστατικών διατάξεων, ελήφθη κατά τις εργασίες του 25ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας, έπειτα από επίμονη απαίτηση του συνδυασμού μας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.ΚΙ.Δ.Α. – ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.» να εφαρμοστούν πιστά οι σχετικές καταστατικές διατάξεις.

Απολογισμός του 26ου Εκτάκτου Καταστατικού Συνεδρίου Π.Ο.ΑΞΙ.Α.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σάββατο 27/2/2016 έλαβε χώρα στην Αθήνα το 26ο Έκτακτο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας για θέματα τροποποίησης μέρους των καταστατικών διατάξεων. Από το σύνολο των 99 παρόντων αντιπροσώπων υπερψήφισαν τις προτεινόμενες τροποποιήσεις 80 εξ αυτών, ενώ οι αντιπρόσωποι του συνδυασμού μας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.ΚΙ.Δ.Α. – ΝΕ.Σ.Π.Α.Α.» δεν συναίνεσαν διαβλέποντας ότι οι εν λόγω τροποποιήσεις δεν εξυπηρετούν την ανάπτυξη του συνδικαλιστικού μας κινήματος, αλλά αφορούν απλά και μόνο την προσαύξηση και τον τρόπο κατανομής θέσεων.