ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Α.ΚΙ.Δ.Α. ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

by 8:11 μ.μ. 0 comments


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Α.ΚΙ.Δ.Α. ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ



  Αντιπροσωπεία υποψηφίων της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών- Α.ΚΙ.Δ.Α. αποτελούμενη από την Α/Β΄ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, τον Α/Β΄ ΤΣΙΩΝΗ Θανάση, τον Υ/Α΄ ΚΟΨΑΥΤΗ Σπύρο, τον Υ/Α΄ ΡΟΥΣΣΕΤΟ Βαγγέλη, τον Ανθ/μο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Χρήστο και τον Ανθ/μο ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ Παντελή επισκέφθηκε σήμερα, 20-09-2018, την Δ/νση Αστυνομίας Πειραιά, την Υποδ/νση Ασφαλείας, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με το προσωπικό και τη Διοίκηση.

  Η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε συνδυασμό με την πληθώρα των διατασσόμενων μέτρων τάξης και ασφαλείας και τις φυλάξεις στόχων δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των αστυνομικών που υπηρετούν στις Υπηρεσίες αυτές και τους αποπροσανατολίζουν από το κύριο έργο τους, την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.

  Η Α.ΚΙ.Δ.Α. δεσμεύτηκε να μεταφέρει όσα διαπίστωσε στα ανώτερα κλιμάκια της Ηγεσίας με στόχο την αμεσότερη και αποτελεσματικότερη επίλυση των υπαρχουσών δυσλειτουργιών.

  Οι επισκέψεις των μελών και υποψηφίων της Α.ΚΙ.ΔΑ. στις Υπηρεσίες θα συνεχιστούν έτσι ώστε οι συνάδελφοι να γνωρίσουν από κοντά εμάς και τις θέσεις μας, να τους ακούσουμε και να μας ακούσουν και να χτίσουμε έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοβοήθειας με γνώμονα πάντα το καλό των συναδέλφων και του Σώματος.

                                                                 


Η Γραμματεία της Α.ΚΙ.Δ.Α.

Διαχειριστής

Α.ΚΙ.Δ.Α.

Aνοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικων.