Ένωση Αξιωματικών Αθηνών: Όλοι μαζί μπορούμε πολλά - Ο καθένας μόνος του τίποτα

by 2:30 μ.μ. 0 comments


Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης μας, συνεδρίασε για πρώτη φορά την 09-11-2015 και πέραν των τρεχόντων θεμάτων που απασχόλησαν το συμβούλιο, έθεσε τους στόχους και τους τρόπους δράσης για την επίτευξη αυτών.
Πυλώνες της δράσης του νέου Δ.Σ. είναι:
1. Η διασφάλιση της Ενότητας,
2. Η αντιμετώπιση της σκληρής και αντιλαϊκής πολιτικής που με σφοδρότητα εξελίσσεται στα μισθολογικά - εργασιακά - ασφαλιστικά - συνταξιοδοτικά δικαιώματά μας και
3. Να είμαστε πάντα δίπλα στο συνάδελφο και στα προβλήματα που τον απασχολούν τόσο σε Υπηρεσιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, διασφαλίζοντας την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας αλλά και την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μαζική συμμετοχή σου στις αρχαιρεσίες της Ένωσής μας, δίνει δύναμη και ώθηση στους αγώνες που όλοι μαζί καλούμαστε να δώσουμε για να αντιμετωπίσουμε την μνημονιακή "καταιγίδα" των εφαρμοστικών νόμων του τρίτου μνημονίου που απειλεί με περαιτέρω φτωχοποίηση εργαζομένους και συνταξιούχους.

Σας καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση, για να δώσουμε δυναμική απάντηση στις πολιτικές που μας καταδικάζουν στην φτώχεια και στην ανέχεια.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ. 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλειος ΒΡΑΝΤΖΑΣ

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ




Διαχειριστής

Α.ΚΙ.Δ.Α.

Aνοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικων.