ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ Α.ΚΙ.Δ.Α. ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

by 11:36 π.μ. 0 comments




Νευραλγικές Υπηρεσίες της Αττικής επισκέφθηκε αντιπροσωπεία υποψηφίων της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών- Α.ΚΙ.Δ.Α. την τελευταία εβδομάδα.Στη Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Ελληνικής Αστυνομίας, συναντηθήκαμε με τον Ταξίαρχο κ. ΟΣΤΑΔΗΜΗΤΡΗ Νικόλαο αλλά και με τους λοιπούς Αξιωματικούς και το προσωπικό και συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η έλλειψη προσωπικού αποτελεί και για την Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής βασική τροχοπέδη κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και ιδιαιτέρως για τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ., των οποίων το προσωπικό χρειάζεται άμεση ανανέωση, λόγω της μεγάλης και συνεχούς καταπόνησης των συναδέλφων, αλλά και των τραυματισμών τους.
Στη συνέχεια η Α.ΚΙ.Δ.Α. επισκέφθηκε την Υποδ/νση Κρατικής Ασφάλειας, όπου συναντήθηκε με τον Αστυν. Δ/ντή κ. ΠΡΑΠΑ Αθανάσιο, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις ιδιαιτερότητες και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η εν λόγω Υπηρεσία.

Η επόμενη Υπηρεσία που επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Α.ΚΙ.Δ.Α. ήταν η Δ/νση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, όπου ο Ταξίαρχος κ. ΣΔΟΥΚΟΣ Μιχαήλ μας ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας και τα θέματα που απασχολούν κάθε μια από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες αστυνόμευσης του αερολιμένα.
Η κίνηση του αεροδρομίου αυξάνεται κάθε χρόνο και περισσότερο και αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εργασίες επέκτασής του ενώ παράλληλα οι οργανικές θέσεις των υπηρετούντων μειώθηκαν στο πλαίσιο της τελευταίας αναδιάρθρωσης.

Η Α.ΚΙ.Δ.Α., αφού ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της σε νευραλγικές Υπηρεσίες της Αττικής (Υπηρεσίες Δ/νσης Αστυν. Πειραιά, Δ/νση Μεταγωγών-Δικαστηρίων, Δ/νση Αλλοδαπών, Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής, Δ/νση Αστυνόμευσης Αερολιμένα και Υποδ/νση Κρατικής Ασφάλειας) και ενημερώθηκε για τα επιμέρους προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η κάθε μία ξεχωριστά, επισκέφθηκε τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Αττικής Υποστράτηγο κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο στον οποίο έθεσε τα προβλήματα που καταγράφησαν κατά τις επισκέψεις μας και ο ίδιος μας ενημέρωσε ότι από την πλευρά του καταβάλλεται και θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Η Α.ΚΙ.Δ.Α. θα είναι πάντα παρούσα δίπλα στο συνάδελφο, μαχόμενη για την άμεση ανάδειξη και αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν κατά την άσκηση των καθηκόντων του!



Η Γραμματεία της Α.ΚΙ.Δ.Α.

Διαχειριστής

Α.ΚΙ.Δ.Α.

Aνοιχτή Κίνηση Δημοκρατών Αξιωματικων.